NAGRADNA IGRA

OSVOJITE VOZIČEK Z SETOM PROFESIONALNEGA ROČNEGA ORODJA V VREDNOSTI 2.263,00€ !

 

 

 

PRAVILA IN SPLOŠNI POGOJI

 

1. Podatki o organizatorju nagradne igre

 

S temi splošnimi pogoji so urejena pravila sodelovanja ter izvedba nagradne igre. Organizator nagradne igre je Flurti d.o.o., Godovič 34, 5275 Godovič, Slovenija (v nadaljevanju »organizator«). S sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči potrjuje, da sprejema Splošna pravila in pogoje in da se z njimi strinja.

 

 

2. Trajanje nagradne igre

 

Nagradna igra se izvaja na območju Republike Slovenije in traja od vključno 24. 6. 2020 do vključno 7.12. 2020.

 

 

3. Kdo lahko sodeluje v nagradni igri?

 

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne fizične in pravne osebe s stalnim bivališčem v Republiki Sloveniji.

 

V nagradni igri ne morejo sodelovati zaposleni v podjetju Flurti d.o.o., njihovi ožji družinski člani (zakonec, izven zakonski partner, starši, otroci) in druge osebe, ki kakorkoli neposredno sodelujejo pri izvedbi nagradne igre.

Osebe, mlajše od 15 let, bodo morale za prevzem nagrade predložiti pisno soglasje staršev za posredovanje osebnih podatkov.

 

Nakup izdelkov v spletni trgovini flurti.si ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

 

 

4. Način sodelovanja

 

V nagradni igri je možno sodelovanje z izpolnitvijo kontaktnega obrazca na https://www.flurti.si/kontakt

Sodelujoči izpolni zahtevane podatke in pod polje Sporočilo, napiše “Sodelujem v nagradni igri.”

Pod polje Podjetje, ponovno vpišite ime/priimek, saj polja ne smete pustiti praznega.

 

 

5. Nagrade

 

Nagradni sklad obsega:

1. oziroma glavna nagrada: Voziček za orodje s 7 predali + set profesionalnega ročnega orodja v vrednosti 2.263,00€.

Nagrade ni mogoče zamenjati, niti zahtevati njene denarne protivrednosti.

 

 

5. Obveščanje o nagrajencih

 

Nagrajenec bo objavljen na Facebook strani https://www.facebook.com/flurti1. Nagrajenec bo o nagradi in prevzemu nagrade obveščen na dani elektronski naslov.

Podelitev nagrad je dokončna in pritožba nanje ni mogoča. Nagrade ni mogoče zamenjati za drugo nagrado.

 

 

6. Prevzem nagrade

 

Nagrada bo nagrajencu brezplačno dostavljena.

Nagrajenci bodo o nagradi, pogojih (časovnih rokih in drugih pogojih) in načinu prevzema nagrade obveščeni po e-pošti na elektronski naslov, ki so ga navedli v spletnem obrazcu.

Če organizator v roku 48 ur od trenutka, ko nagrajenca obvesti da je bil izbran, iz katerega koli razloga (npr.: nagrajenec izjavi, da nagrade ne želi sprejeti, elektronski naslov nagrajenca je napačen ipd.) ne prejme od njega vseh potrebnih podatkov, se šteje, da nagrajenec nagrade ne želi sprejeti ter je tako organizator v razmerju do nagrajenca prost vseh obveznosti v okviru te nagradne igre.

 

 

7. Varovanje osebnih podatkov

 

Sodelujoči v nagradni igri organizatorju kot upravljavcu dovoljuje, da vodi, vzdržuje in obdeluje njegove osebne podatke za naslednje namene: obveščanja o nagradni igri in nagradnem žrebu. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v namen neposrednega in/ali ciljanega trženja, obveščanja o novostih in poslovni ponudbi, vzorčenja, statistične obdelave podatkov. Organizator se zavezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi. Sodelujoči oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadarkoli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v nagradni igri, in sicer po e-pošti na naslov spela@flurti.si ali pisno na naslov: Flurti d.o.o., Godovič 34, 5275 Godovič, Slovenija. Organizator mora osebne podatke uporabnika izbrisati v 15 dneh od podane zahteve. Organizator bo hranil osebne podatke sodelujočih v nagradni igri vse dokler sodelujoči ne bo zahteval blokiranja ali izbrisa svojih osebnih podatkov iz zbirke osebnih podatkov organizatorja.

 

Izžrebanec organizatorju nagradne igre dovoljuje objavo svojih osebnih podatkov (ime in priimek) v sredstvih javnega obveščanja, na www.flurti, na Facebook strani Flurti d.o.o. in na svetovnem spletu z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oz. prevzema nagrade.

 

S sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči potrjujejo, da so seznanjeni s pravili nagradne igre in jih tudi sprejemajo ter se z njimi strinjajo. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki. Avtentično tolmačenje teh pravil določa izključno organizator. Vsi osebni podatki bodo varovani v skladu s splošnimi akti organizatorja nagradne igre s področja varovanja osebnih podatkov in skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Udeleženci nagradne igre potrjujejo, da so s temi Pravili seznanjeni, jih sprejemajo ter da so posredovali resnične podatke in se zavezujejo, da bodo ravnali v skladu s Pravili in pogoji nagradne igre.

 

 

8. Ostale določbe

 

Organizator ne odgovarja za zapoznele, nepopolno izpolnjene ter napačno izpolnjene prijave. Odločitev organizatorja nagradne igre o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro in pravilih povezanih z njo je dokončna in velja za vse udeležence.

 

Godovič, 24.6.2020

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih